OPEN MENU CLOSE MENU

Fintech Moldova Survey RO

Prenume *
Nume *
Email *
Organizație *
Funcția / Rolul *
Ce sector reprezentați? *

1. Care sunt principalele domenii pe care ar trebui să ne concentrăm pentru a ajuta la creșterea ecosistemului Fintech din Moldova? (selectați până la 2) *

Pentru a dezvolta un ecosistem Fintech sănătos, trebuie să facem îmbunătățiri incrementale în fiecare dintre aceste domenii. Cu toate acestea, unele pot necesita o atenție mai specială decât altele. Vă rugăm să ne spuneți care sunt două domenii care, în opinia dumneavoastră, sunt o prioritate pentru ecosistemul Fintech din Moldova de astăzi.

2. Educație, consolidarea capacităților, inovare și antreprenoriat (selectați până la 2)

Pe ce subdomenii ar trebui să ne concentrăm pentru dezvoltarea talentului, inovării și antreprenoriatului în sectorul Fintech din Moldova?

3. Colaborare între industrii (selectați până la 2)

Pe ce subdomenii ar trebui să ne concentrăm pentru a încuraja colaborarea între sectorul Fintech și industriile tradiționale din Moldova?

4. Incluziunea și alfabetizarea financiară (selectați până la 2)

Pe ce sub-domenii ar trebui să ne concentrăm pentru a îmbunătăți nivelul de incluziune și alfabetizare financiarăîn Moldova?

5. Relații internaționale și acces la piețe (selectați până la 3)

Pe ce sub-domenii ar trebui să ne concentrăm pentru a încuraja relațiile internaționale și accesul la piețele externe pentru companiile și startup-urile Fintech din Moldova?

6. Cadrul de reglementare și advocacy (selectați până la 3)

Pe ce sub-domenii ar trebui să ne concentrăm pentru a îmbunătăți cadrul de reglementare pentru sectorul Fintech în Moldova?

7. Care sunt cele mai mari provocări, tehnice sau nu, întâmpinate de organizația dvs.? (selectați până la 6)

Cu ce provocări se confruntă organizația, compania sau startup-ul la care lucrați? Vă rugăm să alegeți până la 6 răspunsuri, dacă este relevant.

Alte comentarii?

Vă rugăm să ne spuneți alte idei, opinii și sugestii pe care le aveți pentru dezvoltarea Ecosistemul Fintech din Moldova.
Dacă aveți o întrebare, nu ezitați să o scrieți aici și vom încerca să vă răspundem prin e-mail în curând.