Zile
Ore
Minute
Secunde

Explorăm rolul crucial al soluțiilor Fintech în îmbunătățirea incluziunii financiare pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii!

Conferința Fintech for SMEs 2024 este un eveniment destinat explorării potențialului soluțiilor Fintech în sectoarele IMM și corporate. Programată pentru 17 mai 2024, la Digital Park, Chișinău, conferința va pune accentul pe modul în care inovațiile Fintech pot îmbunătăți accesul la produse și servicii financiare pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri).

Invităm reprezentanți locali și internaționali din domeniul Fintech, antreprenori și experți din industrie să-și împărtășească experiențele și studiile de caz practice, evidențiind puterea transformatoare a Fintech-ului în dezvoltarea afacerilor.

Evenimentul este pentru IMM-urile din toate industriile care doresc să exploreze potențialul inovațiilor financiare!

DTFI24 Ticket

BILET LA PREȚ SPECIAL!

Expiră pe 23 Aprilie!

€79 €39

speakeri și agendă

Empowering Through Innovation

Tema conferinței subliniază importanța valorificării soluțiilor Fintech pentru deblocarea de noi oportunități și depășirea provocărilor cu care se confruntă IMM-urile. Scopul nostru este de a crea o platformă unde participanții pot afla despre cele mai recente progrese în domeniul Fintech, pot obține perspectiva specialiștilor și se pot conecta cu profesioniști și colegi cu viziuni similare, promovând un ecosistem prosper pentru IMM-uri.

09:00

Welcome Coffee

10:00

Cuvânt de Bun Venit

Irina Untila, Director Mastercard Office in Moldova

Reprezentant Moldindconbank

Reprezentant Helvetas

10:20

Digital Banking pentru IMM-urile în Moldova

Artem Didușko, Director Departament Digital și Card Business la Moldindconbank

10:45

Crowdfunding pentru IMM-uriles în Moldova.
Aspecte Regulatorii.

Vladimir Rusnac, Vice-Președinte la Comisia Națională a Pieței Financiare

11:00

Platforme Digitale pentru IMM-urile în Moldova

Liliana Busuioc, Director Executiv al Alianței Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova

11:15

TBD

11:30

TBD

11:45

TBD

12:00

DISCUȚIE ÎN PANEL: Rolul Politicilor Guvernamentale în Promovarea Adopției Inovațiilor Financiare pentru IMM-uri.

Analiza mediului regulator și a inițiativelor guvernamentale destinate susținerii dezvoltării fintech și a IMM-urilor în Moldova.

CNPF

Helvetas

AIM

13:00

PAUZĂ DE PRÂNZ

14:00

Bune Practici Pentru Transformarea Digitală Financiară . Exemple din Estonia.

Victor Guzun, ex-Ambasador al Republicii Moldova în Estonia

14:15

E-Commerce pentru IMM-uri

Călin Greadcenco, Director Executiv la Paynet

14:30

Digital Lending și Metode Alternative de Acces la Fonduri pentru IMM-uri

Tudor Darie, Fondator la Fagura

14:45

e-Invoicing pentru IMM-uri

Lidia Demeaniuc, Director Departament B2G la Simpals

15:00

Digitalizarea Documentației Legale pentru IMM-uri

Nicu Predeus, Fondator la Robolex

15:15

DISCUȚIE ÎN PANEL: Transformarea Digital-Financiară pentru IMM-uri

Explorând modul în care inovațiile fintech reconfigurează metodele tradiționale financiare pentru întreprinderile mici și mijlocii din Moldova.

Moldindconbank

Fagura

Paynet

16:15

ÎNCHEIERE

lista de speakeri și agenda finală în curând

Încă lucrăm la agendă! Abonați-vă pentru a primi notificări imediat ce agenda finală este făcută publică.

subiecte

Avem o gamă largă de subiecte pe care dorim să le discutăm la conferință!

Accesul la finanțare

Opțiuni de finanțare cum ar fi împrumuturile și finanțarea colectivă, care pot ajuta IMM-urile să obțină capitalul de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerea.

Procesarea Plăților

Soluții de procesare a plăților care pot ajuta IMM-urile să accepte plăți online și în persoană, ceea ce poate crește vânzările și veniturile.

Contabilitate și evidență contabilă

Automatizarea proceselor de contabilitate și evidență contabilă, reducând timpul și efortul necesare pentru administrarea finanțelor.

Facturare

Soluții de facturare care optimizează procesul de plată și îmbunătățesc fluxul de numerar.

Analiză și Prognoză Financiară

Instrumente care pot ajuta IMM-urile să analizeze datele financiare și să ia decizii informate despre afacerile lor, îmbunătățindu-le rezultatele financiare.

Asigurări

Soluții de asigurare adaptate nevoilor IMM-urilor, oferind protecție împotriva riscurilor precum furtul, răspunderea civilă și amenințările cibernetice.

Digital banking

Soluții de banking digital care simplifică procesele bancare și reduc costurile, cum ar fi deschiderea conturilor online și serviciile de banking mobil.

Finanțarea lanțului de aprovizionare

Soluții de finanțare a lanțului de aprovizionare care furnizează capital de lucru pentru IMM-uri, îmbunătățind fluxul lor de numerar și permitându-le să profite de noi oportunități de afaceri.

Foreign exchange

Soluții de schimb valutar care pot ajuta IMM-urile să economisească bani pe taxele de schimb valutar atunci când desfășoară afaceri internaționale.

Detectarea și Prevenirea Fraudelor

Soluții de detectare și prevenire a fraudelor care protejează IMM-urile împotriva pierderilor financiare cauzate de fraudă și amenințări cibernetice.

E-Commerce

Platforme și soluții de comerț electronic care permit IMM-urilor să își stabilească și să își gestioneze magazinele online, ajungând la un număr mai mare de clienți și extinzându-și prezența pe piață.

Curierat și e-Livrare

Servicii de curierat și livrare electronică care facilitează transportul eficient și la timp al mărfurilor, asigurându-se că IMM-urile pot îndeplini comenzile și să îndeplinească așteptările clienților pentru o livrare rapidă și fiabilă.

audiență

Aducem IMM-urile locale pentru a învăța despre ce au de oferit soluțiile fintech și pentru a-și exprima nevoile către furnizorii de servicii financiare.

0 %
IMM
0 %
FINANȚE
0 %
TeCH
1 %
Consulting

parteneri

powered by

supported by

gold partner

FSME Misc (2)

community partner

sme-logo-2

sponsorizare

Pune-ți Brand-ul în prim-plan!

Suntem angajați să oferim o vizibilitate autentică care se potrivește cu o comunitate pasionată de remodelarea viitorului întreprinderilor mici. De la lansarea sa în 2021, Fintech Moldova a colaborat prin diverse proiecte cu peste 40 de companii și organizații, printre care se numără Mastercard, MAIB, AWS, PwC, Oracle, USAID, Guvernul Suediei, Fintech OS, SIBS, SAS, Salt Edge, Notion, Tietoevry, și multe altele.

 

Get in the Loop!

Subscribe to our mailing list to be up to date with our latest news and developments, and to benefit from exclusive offers for our events.

Stay tuned!

We are working on launching an exclusive Membership Club soon! Leave us a note if you are interested and we will keep you up to date.